...és a gondok elszállnak.

Gyász

"Tinédzser voltam, amikor elvesztettem nagymamámat, akit nagyon-nagyon szerettem. Több, mint 19 év elteltével sem tudtam feldolgozni az elvesztését, oly annyira nem, hogyha bármikor a nagymamámra gondoltam, a halálára, vagy a temetésére, úgy sírtam, mintha tegnap történt volna. Ha kimentem hozzá a temetőbe, végig sírtam. Közel húsz évvel nagymamám halála után, két gyermekes édesanyaként is vigasztalhatatlan voltam. Ági, a wingwave módszerrel, segített feldolgoznom nagymamám elvesztését. Alig két alkalommal kellett dolgoznunk ezen és a gyászfolyamat lezajlott. Azóta, ha kimegyek nagymamám sírjához, nem sírnom kell, hanem mosolyognom, mert a hozzá fűződő szép emlékeim jönnek elő." 

                                                                                                         Anna

Bruxizmus

„Már több mint 10 éve küzdök bruxizmussal, ami éjszakánként, álmomban tör rám. Nem fogat csikorgatok, hanem a szám belső részébe harapok, ami rendkívül fájdalmas. A problémát próbáltam több szemszögből megközelíteni és megérteni, voltam szájsebésznél, fogorvosnál, pszichológusnál stb., de semmi nem segített. 
  Amikor a wingwave rám talált, ez volt az egyik első probléma, amivel foglalkozni kezdtünk. Úgy 6 alkalom után 80%-ban feloldódott. Még nincs teljesen feloldva, de nekem már ez a 80% is csoda!” 

                                                                                                         Virág

Csokifalás

„Gyerekkorom óta imádom a csokoládét. Hol jobban, hol kevésbé, de mindig fontos szerepet töltött be az életemben. Az íze, ahogyan szétomlik és eloszlik a szájban, az nekem mindig mennyei volt. Egy idő után azonban, észrevettem, hogy kompenzálok általa és már nem az élvezet van mögötte, hanem más érzelmi történetek és kivétel nélkül, minden nap sok csokit ettem. Kértem Ágit, hogy segítsen leszokni a csokievésről, de nem teljesen, csak hogy mértékkel fogyasszam, de tudjam élvezni. 
     Ági segítségével 2 ülés után már egyáltalán nem is kívántam a csokit. éhány hónapra rá elmondhatom, hogy ha meg is kívánom, már egy kis kocka csokoládé is a mennyekbe tud repíteni.” 

                                                                                                                  Virág